Werken

VACATURES
Op dit moment zijn er geen openstaande vacatures.

STAGES
Stage lopen kan de ideale manier zijn om de muziekindustrie binnen te dringen. Doe je het een beetje leuk in je stageperiode, is het niet ondenkbaar dat je na afloop kunt blijven hangen als normale werknemer. Bovendien kun je via de meeste bedrijven een enorm netwerk opbouwen. Genoeg redenen om je stage zorgvuldig uit te kiezen en er je stinkende best te doen doen dus.

Wij werken graag met stagiair(e)s. Vanaf september 2017 is er weer plek om ons team tijdelijk te versterken.

Gezocht: fulltime stagiair boekingen en productie (m/v)
Periode februari 2019 – juli 2019

We zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair die van aanpakken houdt, zelfstandig is en initiatief toont. We zijn op zoek naar iemand met HBO niveau. Het gaat om een gecombineerde stage dus je zult je zowel met boekingen bezig houden als veel productioneel werk doen. Je krijgt daarnaast veel ruimte om zelf ideeën aan te dragen. Je werkzaamheden zullen enerzijds te maken hebben met het assisteren van de boeker en anderzijds zal je veel bezig zijn met het maken van en productie draaien voor popquizzen en enkele kleine en grote (muziek)projecten uitwerken, opzetten en uitvoeren. Daarnaast zul je ook ondersteuning in de reguliere kantoorwerkzaamheden bieden. We werken veel samen met Rotown en je zult dus ook regelmatig productie bij/voor Rotown doen. Je zult ook af en toe ’s avonds moeten werken.

We zoeken voor deze stage een echte allrounder en alleskunner, een muziekliefhebber die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken!

Heb je interesse? Mail ons dan jouw motivatiebrief en CV op info@rocknrollhighschool.nl.