Het is bijna zover, het moment waar vooral wij al maanden op zitten te wachten, het verschijnen van de nieuwste editie van ons magazine! Maandag 16 januari is het officieel, maar speciaal voor onze allerbeste vrienden én voor iedereen die al eerder wil weten of ze in het vuistdikke naslagwerk over de muziekindustrie worden genoemd, geven we niet één, maar twee releasefeestjes.

 

> 12/01/2017: Launch Party Groningen

Het enige feestje waar je maar vijf minuten hoeft te zijn, want veel langer hoeft het niet te duren om je eigen exemplaar van dit bijna 300 pagina’s tellende boekwerk op te halen. Voor iedereen toch zin heeft om langer te blijven, zijn er ook nog optredens van het sensationele Iguana Death Cult, DJ-Collectief Dave Grohl & The Topless DJ’s en een surprise-act.

We snappen dat je die nacht meer te doen hebt, dus wil je exact weten waar en hoe laat het magazine wordt gepresenteerd en wat we allemaal nog meer gaan doen? Meld je dan aan op Facebook. Entree is gratis met je Eurosonic Noorderslag polsbandje of delegatesbadge.

 

> 15/01/2017: Perspresentatie Rotterdam

Niet in Groningen? Dan moet je op zondag 15 januari naar de officiële perspresentatie mét hamburgerbuffet in Rotown komen. Voor mensen die te lui zijn te lezen, nemen we vanaf 16:00 uur heel het magazine door. In een uurtje weet je alles. En daarna kun je hamburgers eten, ideaal! Dat kan via Facebook of meld je aan voor het buffet