WORKSHOP: WHO’S WHO

Op zaterdag 14 april kun je een demo van je muziek aan professionals laten horen. Deze managers, boekers,
programmeurs en promotors luisteren naar jouw demo, bekijken jouw bio, persfoto’s en geven feedback en advies!

Wil je hieraan meedoen? Geef je dan op via openmic@rocknrollhighschool.nl.
Onderstaande professionals zullen aanwezig zijn.

Meer informatie vind je op de site van Rotown Rotterdam.


BEN ASCHERMANV11 / Two Eighty Five Bookings
Ben Ascherman is programmeur van het Rotterdamse rode lichtschip Vessel11. Runt daarnaast zijn eigen boekingskantoor Two Eighty Five Bookings, waarmee hij o.a. Abdomen, Psychonaut, The Ills en The K. boekt.
top
DAVID KOSTERTop Notch
David Koster is bijna 6 jaar projectmanager bij Top Notch, waarbij hij hoofdverantwoordelijk is voor bepaalde artiesten binnen hun stal, waaronder Broederliefde, Kenny B, SFB & Frenna, Lijpe, Josylvio en meer. Daarnaast verzorgt hij vanuit Top Notch/Made het creatief management voor een aantal YouTubers waaronder Joost, Teske en Veras.

DENNIS KOSTER Duizel in het Park / Hollandse Kost
Dennis Koster programmeert de Rotterdamse festivals Duizel in het Park en Hollandse Kost. Daarnaast is hij werkzaam bij Rotown als hoofd productie. Voor de programmering van beide festivals richt hij zich voornamelijk op indie, lo-fi, neo-klassiek, singer-songwriters en Nederlandstalig.

GUIDO VAN DIERENBIRD / Motel Mozaïque / Flux en meer
Guido van Dieren is sinds de oprichting van BIRD in 2011, programmeur van de Rotterdamse club. De programmering van BIRD richt zich op jazz, soul, funk, hiphop en elektronica. Guido houdt zich tevens bezig met de programmering van Motel Mozaïque, Geheime Tuin, Festival Downtown en Flux in Zaanstad. Daarnaast draait hij als DJ Thelonious en organiseert hij clubavond 360 Degrees.

JASPER WILLEMSfreelance journalist
Muziekjournalist Jasper Willems (35) schrijft voor media uit binnen- en buitenland, waaronder Drowned In Sound, Under The Radar en The Daily Indie. Hij is ook als copywriter betrokken bij Stichting Rotown en Le Guess Who?.
JENTE LAMMERTS & JASPER BOOGAARD Coaster Records
Jente Lammerts en Jasper Boogaard richtten hun label Coaster Records in 2015 op en brachten sinds die tijd meer dan 20 releases uit van onder andere Moon Tapes, Bounty Islands, Mountain States en Niko. Samen vormen Jasper en Jente tevens de band Goodnight Moonlight.

MITCHELL QUITZ Rock ‘n’ Roll Highschool / Roodkapje
Mitchell Quitz is boeker bij Rock ‘n’ Roll Highschool voor o.a. Iguana Death Cult, Korfbal, The Homesick en Charlie & The Lesbians. Programmeert daarnaast avonden in Roodkapje.

RUUD PEETERS Mojo Concerts
Binnen MOJO richt Ruud Peeters zich op de Nederlandse markt. Met name voor de mainstream pop maar, zo zegt hij: er zal altijd wel een rockbandje tussen zitten.

SARAH ORANJE – Friendly Fire
Als boeker/boekersassistent bij Friendly Fire heeft Sarah Oranje een groeiend eigen roster en is ze de rechterhand van de boeker van oa Jett Rebel, Ilse DeLange, Danny Vera, Jamai en Lucas Hamming. Met een achtergrond in communicatie en een verleden als schrijver, let Sarah naast ijzersterke songs ook op het verhaal achter de artiest. Haar voelsprieten staan uit en ze is altijd op zoek naar nieuw talent om te tippen aan haar collega’s. Sarah houdt van pop en hooks die nooit meer uit je hoofd gaan.

STEPHAN MAASKANT – Rotown / Motel Mozaïque
Stephan Maaskant is programmeur van Stichting Live At Rotown en festival Motel Mozaïque. Voor Stichting Live At Rotown programmeert Stephan shows in Rotown, V11, de Maassilo en diverse andere locaties in Rotterdam.

WESSEL VAN HULSSENPopronde Nederland
Zorgt ervoor dat de social media-accounts van Popronde Nederland genoeg water krijgen. Is daarnaast podcast producer bij The Daily Indie, en is na zijn stage nog steeds kind aan huis bij alles wat GRAP Amsterdam organiseert. Was hiervoor actief bij Radio Mortale.